Recente opdrachten

Havenbedrijf Rotterdam
Van januari tot mei 2018 interim communicatie-adviseur van het Havenbedrijf Rotterdam. Verantwoordelijk voor de organisatie van de persconferentie over de jaarcijfers 2017, de persberichten daarover en bijdragen aan de totstandkoming van het jaarverslag.

MN
Van juli 2014 tot juni 2016 verantwoordelijk voor de woordvoering van pensioenuitvoerder MN in Den Haag. De pensioensector kampt met een vertrouwenscrisis bij het publiek. De media volgen de sector zeer kritisch. Tevens schrijver van het gecombineerde financieel/maatschappelijk jaarverslag.

NYSE Euronext
Van juni tot medio november 2013 interim Hoofd Communicatie van NYSE Euronext Amsterdam. In deze periode onder meer mede-verantwoordelijk voor de organisatie van het bezoek van Hare Majesteit Koningin MŠxima bij feest ter gelegenheid van de viering van het honderdjarig bestaan van Beursplein 5.

Eneco
Vanaf maart 2010 in verschillende rollen bij energiemaatschappij Eneco: Adviseur Communicatie bij financiŽle projecten, Manager Mediarelaties en Adviseur FinanciŽle Communicatie en Investor Relations.

Hertel
In 2013 schreef ik het jaarverslag van Hertel in Rotterdam, wereldwijd industrieel dienstverlener aan de olie- en gasindustrie, procesindustrie, energie en offshore.